Werkzaamheden

Kunststof kozijnen zijn erg netjes in aanzicht en bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. De profielen zijn in 2 soorten verkrijgbaar: vlak liggend profiel en verdiept liggend profiel.

KFA is ook fabrikant van aluminium kozijnen. Deze profielen komen van de firma Aluprof. Het is een prima alternatief voor kunststof. Tevens zijn wij leverancier van Reynaers aluminium systemen,

U kunt bij ons ook terecht voor onderhoudsarme gevelbekleding en gootbekledingen terecht. Deze materialen zijn van volledig kunststof of gelijkend materiaal. De gemakken zijn enorm groot.

Naast kunststof-, aluminiumkozijnen, gevelbekleding en schuifpuien levert KFA ook terrasplanken. Een Twinson-terras is slipvrij, onderhoudsvriendelijk en PEFC-gecertificeerd. De natuurlijke look-and-feel krijgt u er zomaar bij.

Bij KFA vindt u de ideale schuifpui voor uw woning. Welke afmetingen en materialen u ook kiest: kunststof of aluminium. We lopen graag met u de voor- en nadelen na van schuifpuien in elk materiaal.

KFA heeft naast de eigen productie ook eigen onderhoudsmensen in dienst. Wij beschikken over een eigen vrachtauto met kraan en onderhoudsbussen.