Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen zijn erg netjes in aanzicht en bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. De profielen zijn in 2 soorten verkrijgbaar: vlak liggend profiel en verdiept liggend profiel. Deze profielen komen van de firma Deceuninck dit is een bedrijf uit België en een begrip in de kunststof wereld.

Qua kleurcombinaties is er een hoop mogelijk, en de structuur van het profiel kan zowel glad als met nerf gekozen worden. De diverse verschillen zijn te bezichtigen in onze showroom aan de Diamantweg te Alkmaar. Daar wij maatwerk produceren in eigen fabriek is er een hele hoop mogelijk. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

De kozijnen van KFA zijn onderhoudsarm. Dit houdt in dat één maal per jaar het beslag voorzien van een druppel olie voldoende kan zijn om de levensduur van het kozijn te verlengen. Tijdens het lappen van de ramen een natte doek over de kozijnen trekken zorgt ervoor dat ook het aanzicht van uw kozijnen in optimale staat blijft. Hierdoor hecht het vuil minder snel aan uw kozijn.

Deceuninck - kunststof